Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » Hello World: nieuwe website live
1 oktober 2019

Hello World: nieuwe website live

Bij een 10-jarig jubileum hoort een feestje. En een nieuwe website. En een nieuw logo. Een overzichtelijk logo met twee kleuren en een duidelijk beeldmerk waarin ook nog eens een aantal verborgen boodschappen in terug te vinden zijn.

De website was aan een opfrisbeurt toe, zowel tekstueel, op technisch vlak en ook de look & feel. Op alle vlakken dus. In de loop van de jaren is DooH Solutions & Services hard gegroeid en met een nieuwe website is het tijd om alle opgebouwde kennis en kunde beter te kunnen delen via bijvoorbeeld kennisblogs. Deze nieuwe website voorziet daarin!

Last but not least is de nieuwe site volledig internationaal georiënteerd en mede daarom is de website ontsloten op een nieuw webadres: www.doohgroup.com.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?