Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » Design in Motion Festival 2019
3 oktober 2019

Design in Motion Festival 2019

Stel je hebt 80 digitale objecten en 4 videowalls tot je beschikking op het Centraal Station van Amsterdam en je wilt iets unieks bereiken. Even een dagje geen commerciële campagnes, maar de passant verrassen met digitale kunst van kunstenaars en opkomende talenten. Exterion Media doet het! Want op 7 november 2019 staan Digital out of Home schermen 24 uur in het teken van het Design in Motion Festival.

Het beste motion design werk

In samenwerking met Studio Dumbar werden 2.700 inzendingen van over de hele wereld bekeken en beoordeeld. Een eindselectie van 400 ontwerpen wordt gezien als het beste motion design werk van over de hele wereld. In de selectie is het belangrijk dat het digitale design de aandacht zou trekken van het publiek door zowel design als functionaliteit. Deze ontwerpen in de eindselectie worden in wisselende samenstelling gedurende 24 uur op alle digitale schermen op het Amsterdams Centraal Station uitgezonden. Aan het einde van de dag wordt een winnaar gekozen uit de 400 getoonde kunstwerken.

Presentaties en rondleidingen

Benieuwd naar de impact van de creatieve industrie op de invulling aan DooH en buitenreclame? Ga dan op 7 november naar Amsterdam. Tijdens het festival zullen er een aantal presentaties worden gegeven in de koninklijke wachtkamer en zijn er vanaf de Amstelpassage rondleidingen over het station met achtergrondinformatie over de getoonde designs en over de kunstenaar.

Design in Motion Festival 2019

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?