Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » Contactloos betalen op een digitaal object
24 december 2019

Contactloos betalen op een digitaal object

In opdracht van Exterion Media heeft DooH Solutions & Services een bijzondere donatiecampagne voor KWF Kankerbestrijding mede mogelijk gemaakt. Op diverse digitale objecten in winkelcentra in Nederland kan een donatie gedaan worden door contactloos te betalen met een pinpas.

Het digitale reclame-object op de locatie is aangepast en voorzien van een touch screen in het glas en een betaalterminal aan de zijkant van het object. De donateur kan door middel van aanraking op het scherm aangeven of hij €2,50, €5,- of €10,- wil doneren aan KWF. Vervolgens wordt de betaalterminal geactiveerd en kan de pinpas er tegenaan worden gehouden. Bij een succesvolle transactie verschijnt er op het scherm een bevestiging van de donatie.

Contactloos betalen via DOOH

Nederland geeft licht – KWF Kankerbestrijding

Deze campagne is onderdeel van de “Nederland geeft licht”-campagne van KWF en is hiermee de eerste partij in Nederland die contactloos betalen met de pinpas op een digitaal scherm inzet. Dit idee komt voort uit de groei die contactloos betalen op een collectebus doormaakt. Op deze manier kan een donateur zelf een bedrag kiezen en op een simpele, snelle en laagdrempelige manier doneren aan een goed doel.

De “Nederland geeft licht”-campagne loopt in december 2019 en is vanuit de collectieve benadering doorvertaald op TV, radio, social en Digital Out-of-Home. Op 29 december is een eindshow op TV te zien op SBS6 om 18.30 uur.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?