Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » Event ISE 2020 in Amsterdam RAI
23 januari 2020

Event ISE 2020 in Amsterdam RAI

Van 11 tot en met 14 februari vindt de ISE in de Amsterdam RAI plaats. Deze jaarlijkse internationale vakbeurs groeit wederom in zowel bezoekersaantallen als exposanten.

Integrated Systems Europe: wat is het?

Integrated Systems Europe (ISE) is ’s werelds grootste evenement voor system integrators en AV-professionals. Op het meerdaagse evenement worden de nieuwste producten en innovaties getoond op diverse technische gebieden. In en om de RAI in Amsterdam komen vakgenoten samen om elkaar te ontmoeten, te werken, te sparren en te leren over control rooms, out of home hardware en software, digital signage, hospitality, contentdistributie, audio en video, home entertainment, gebouwservices en veel meer. In Hotel Okura in Amsterdam zijn de hele week diverse conferenties en key-notes in een kleinere setting.

ISE 2021 in Barcelona

Vorig jaar heeft de organisatie van de ISE aangekondigd om na 15 jaar te gaan verhuizen naar conferentiecentrum Fira de Barcelona in Barcelona. De beurs is de RAI ongroeid en zal niet meer in Nederland gehouden kunnen worden vanwege de toenemende bezoekersaantallen en de vraag naar vloeroppervlakte van de standhouders.

DooH op de ISE 2020

Vanuit DooH Solutions & Services zullen ook dit jaar weer een aantal collega’s meerdere dagen aanwezig zijn op de ISE in de RAI. Een mooie gelegenheid om te netwerken en kennis op te doen van nieuwe producten, technieken en technologieën in de branche. Heb je je ook ingeschreven of interesse om de beurs te bezoeken? Laat het ons weten! Wie weet tot dan.

ISE 11-14 feb 2020 Amsterdam RAI

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?