Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » Even voorstellen: Rob Puttkammer
29 oktober 2021

Even voorstellen: Rob Puttkammer

Sinds kort is Rob Puttkammer ons team komen versterken in de rol van senior projectmanager. Rob is een bekende in de wereld van AV, system integrators en LED oplossingen. In zijn nieuwe functie helpt Rob ons vol kennis en energie met het verder ontwikkelen van onze LED divisie.

Focus op professionele LED displays en LED toepassingen

Rob PuttkammerRob voltooide zijn opleiding Hoger Management aan de Saxion Hogeschool in Enschede en studeerde aan de Universiteit Twente, richting Elektronica. Hij heeft altijd “iets” met audiovisuele technieken gehad en heeft meer dan 25 jaar ervaring in diverse technische en commerciële rollen.

In de laatste 12 jaar ligt de nadruk op professionele LED displays en LED toepassingen. Rob beschikt over een indrukwekkend netwerk met suppliers uit China, Engeland en de Verenigde Staten.

 

In zijn vrije tijd beoefent Rob cricket, is hij een actieve klusser en leest graag een boek. Rob is getrouwd met Margriet en samen hebben ze vijf kinderen.

“Om het DooH Solutions & Services portfolio te completeren met LED-oplossingen, ben ik sinds kort werkzaam bij DooH Solutions & Services. Graag denk ik met u mee om tot een professionele invulling van uw LED-wensen te komen. De focus ligt op het nastreven van een optimale prijs/kwaliteit verhouding, met oog voor duurzaamheid, energie efficiëntie, (overheids)richtlijnen, service & onderhoud en transparantie van onze oplossing.” – Rob Puttkammer

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?