Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » DooH ontzorgt TAG Outdoor in de exploitatie van haar out of home netwerk
7 januari 2022

DooH ontzorgt TAG Outdoor in de exploitatie van haar out of home netwerk

TAG Outdoor heeft DooH Solutions & Services als partner gekozen als leverancier van digitale abri’s, grootformaat schermen en mediaplayers. Daarnaast levert DooH aanvullende diensten zoals installatiewerkzaamheden en technisch beheer van het TAG Outdoor digital out of home netwerk. DooH ontzorgt TAG Outdoor en floreert hiermee optimaal door zich te profileren als een full service partner. TAG Outdoor kan zich hierdoor volledig focussen op de groei en exploitatie van haar out of home netwerk.

“TAG Outdoor is ambitieus en groeit op dit moment snel. In DooH Solutions & Services hebben wij een partner gevonden die onze ambities begrijpt en daar in mee wil groeien. Wij hopen gezamenlijk met DooH dan ook uit te groeien naar een speler van formaat binnen de markt van Digital Out Of Home.” – Wouter Wunnink, TAG Outdoor

Over TAG Outdoor

Tag Outdoor: Wouter Wunnink, Deveron GommersTAG Outdoor is in 2020 opgericht door Deveron Gommers en Wouter Wunnink. Met de overname van een abri-shopping netwerk, is het bedrijf in relatief korte periode uitgegroeid tot een exploitant met de volledige focus op Digital Out Of Home binnen retail en shopping. Daarnaast verzorgt TAG Outdoor de exploitatie, campagneplanning en het programmatic onderhoud voor Rotterdam The Hague Airport en het 450 schermen tellende Digitale Petrol netwerk in België bij onder andere MAES en Esso.
 

Aanvullend op de reguliere exploitatie is TAG Outdoor voorloper op het gebied van programmatic buying en planning van campagnes. Zo werkt het bedrijf nauw samen met eigenaren van diverse Out of Home netwerken en online- en mediabureaus op het gebied van kennisdeling, databeheer en dataverrijking, campagneplanning en commerciële optimalisatie.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?