Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » Lebkov & Sons innoveert met digitale menuborden
28 januari 2022

Lebkov & Sons innoveert met digitale menuborden

Met de keuze om de menuborden in de filialen van Lebkov & Sons te digitaliseren, blijft de koffie- en sandwichbar voorop lopen en is klaar voor de toekomst. Lebkov kan met digitale menuborden flexibeler omgaan met acties, vast & tijdelijk aanbod en de prijsstrategie van het assortiment. Lebkov & Sons vond in DooH Solutions & Services de juiste partner voor advies en installatie van de juiste hardware en software.

Naast de digitale menuborden boven het besteleiland, is er een extra scherm geplaatst waarop door middel van foto en video moodcontent wordt getoond. Hierdoor kan Lebkov & Sons de ‘beleving’ van het merk en het assortiment nóg beter overbrengen op de gast. Alle content op de digitale schermen wordt door Lebkov zelf geproduceerd en real-time naar de schermen gepushed.

“Door middel van onze digitale menu borden zijn wij nu ook in staat om speciale menu’s te maken voor bepaalde tijdstippen op de dag zoals breakfast, lunch & after-lunch. Dat is ontzettend fijn en overzichtelijk voor onze klanten!” – Eva Akkerhuis, Lebkov & Sons.

Over Lebkov & Sons

Lebkov & Sons is een ondernemend familiebedrijf en staat bekend om zijn specialty coffee en good food. Inmiddels telt de keten zeven vestigingen op high-traffic locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Alles bij Lebkov is homemade en wordt bereid volgens het ‘best of the best’ principe. Alleen de beste ingrediënten van boeren en leveranciers die werken met pure en eerlijke producten, vormen de basis voor de sandwiches, juices, soups, cakes, cookies en salads.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?