Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » DooH erkend als officieel leerbedrijf
16 februari 2022

DooH erkend als officieel leerbedrijf

Een belangrijk deel van mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenaamde beroepspraktijkvorming (bpv). Studenten doen dat hij een erkend leerbedrijf. DooH Solutions & Services is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als officieel leerbedrijf.

Bijdragen aan de toekomst van vakmanschap

Bij DooH zijn we trots om een erkend praktijkopleider te zijn. Hiermee kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van vakmanschap. We organiseren het leerproces van studenten op onze werkvloer en leiden studenten op in de praktijk. De student heeft gegarandeerd een veilige en goede werkomgeving die aansluit bij zijn of haar opleiding.

Doelstellingen

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen om de volgende 2 doelen:

  1. Studenten krijgen de beste praktijkopleiding en uitzicht op een baan
  2. Bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben

Mogelijkheden

Op verschillende afdelingen bieden wij stage- en afstudeermogelijkheden aan op MBO niveau voor de volgende opleidingen:

  • Expert IT systems and devices
  • Allround medewerker IT systems and devices
  • Commercieel medewerker

Heb je interesse om een stage of leer/werktraject te volgen? Neem contact met ons op!

“SBB maakt werk van praktijkleren”

Over SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent en begeleidt leerbedrijven. In elke regio en sector werken ze aan voldoende stages en leerbanen, ook in het buitenland. Van vmbo-leerling tot mbo-student, van werkende tot werkzoekende: samen met haar partners helpt SBB elk talent op weg en beschikken bedrijven nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?