Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Trending » Trending » WOO Congress 2022 in Toronto
30 mei 2022

WOO Congress 2022 in Toronto

The World Out Of Home Organization (WOO) organiseert jaarlijks een ‘Global Congress’ met een volledig internationaal georiënteerd sprekersprogramma bestaande uit de influencers van de out of home branche. Het congres duurt meerdere dagen en is dit jaar georganiseerd in Toronto, Canada.
 

Congres voor innovatie en technologie

De WOO is een wereldwijd genootschap van bedrijven in de out of home branche. Het congres was voor het eerst weer een ‘live event’ na het laatste congres in Dubai in 2019, toen nog georganiseerd onder de naam FEPE International (Federation European Publicite Exterieur). Het congres duurt meerdere dagen en bestemd voor een divers publiek uit de internationale reclame-industrie. In Toronto komen besluitvormers, analisten en commentatoren uit de wereldwijde (digitale) reclame-industrie bijeen om te kijken, luisteren en netwerken op het gebied van promotie, innovatie en technologie van de out of home branche.

 

Dit jaar staat een aantal onderwerpen centraal:

  • Hoe herstelt (digital) out of home zich van de wereldwijde pandemie
  • De transformatie van out of home in een digitale wereld
  • De onstuimige groei van programmatic binnen DOOH in de totale media mix
  • Nieuwe wereldwijde richtlijnen voor audience measurement
  • Out of home en duurzaamheid

Zorg voor een toekomstbestendig out of home netwerk

De trend is duidelijk. Het digitaliseren van out of home netwerken is in volle gang en de automatisering van programmatic buying neemt een steeds belangrijkere rol in binnen de media wereld. En met een wereldwijde richtlijn voor doelgroepsmeting kunnen de juiste waarden en inzichten worden geboden in het werkelijke bereik en de conversieratio’s van out of home campagnes. Met een kleinere ecologische voetafdruk werken aan duurzaamheid: als branche leveren wat zowel adverteerders als de wereld willen.

 

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?