Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Branches » Horeca

Digital signage en narrowcasting voor horeca

Steeds meer ondernemers in de horeca profiteren van de mogelijkheden van narrowcasting en digital signage. Digitale schermen zijn niet alleen een uitstekend middel om klanten te informeren, maar dragen ook bij aan de sfeer en klantbeleving in uw horecagelegenheid. Dankzij onze ruime ervaring met digital signage en narrowcasting in de horeca kunnen wij elke onderneming maatwerk bieden, of u nu op zoek bent naar een oplossing voor een drukbezocht hotel of een knus café. Ontdek onze slimme oplossingen en uitstekende service.

Mogelijkheden digital signage in de horeca

Van het grootste overdekte sportcentrum van Nederland tot de kleinste cafés: onze Digital Out of Home oplossingen zijn in vrijwel elk type horecagelegenheid te vinden. De horeca is een enorm veelzijdige branche, maar de toepassingen voor narrowcasting en digital signage in de horeca zijn misschien wel even veelzijdig. Zo kan een restaurant narrowcasting inzetten om klanten te informeren over het menu, acties en prijzen, terwijl een hotel digital signage kan gebruiken om de wachttijd van gasten in de lobby te veraangenamen. Wanneer u er als ondernemer voor kiest om ook informatie en commerciële boodschappen van derde partijen te tonen, kan digital signage bovendien een aantrekkelijke extra bron van inkomsten vormen.

Kansen van narrowcasting in de horeca

  • Dynamische content op een digitaal scherm trekt sneller de aandacht dan stilstaand beeld. Met onze narrowcasting mogelijkheden voor horeca valt uw boodschap zonder twijfel op!
  • Breng op strategische locaties producten en diensten onder de aandacht. Een doelgerichte manier van communiceren, waarmee u de kans op impulsaankopen kunt vergroten.
  • Versterk de sfeerbeleving in uw onderneming en haal het maximale uit elk klantbezoek.
  • De content op de schermen iseenvoudig aan te passen en kan ook worden geautomatiseerd. Zo toont u altijd de meest actuele status en prijs van uw producten.

Digital signage en narrowcasting in de horeca: altijd een traject op maat

Wij verzorgen digital signage en narrowcasting trajecten voor de horeca van begin tot eind. Dit doen wij niet alleen voor horeca-ondernemers, maar ook voor reclame-exploitanten die hun eigen netwerk van horecagelegenheden bedienen. We adviseren u over de beste oplossingen op het gebied van hardware en software, en adviseren ook over de inzet van doelgerichte content. Indien gewenst kunnen wij zelfs contentcreatie verzorgen en op maat gemaakte templates aanleveren. Onze dienstverlening gaat dus verder dan het installeren, beheren en optimaliseren van digitale beeldschermen. Als one-stop-shop beschikken wij over alle benodigde expertise om u compleet te ontzorgen. Samen met u maken we een narrowcasting traject op maat.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?