Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Branches » Onderwijs

De kracht van narrowcasting in het onderwijs

In het onderwijs is narrowcasting een effectief medium om te communiceren, zowel tussen docenten als tussen docent en leerling. Het is eenvoudig om actuele mededelingen zoals ziekmeldingen of lokaalwijzigingen direct weer te geven op de schermen in de aula of kantine. Maar ook een evenementenkalender of een digitale schoolkrant is mogelijk om weer te geven op uw eigen interne tv-kanaal. Docenten kunnen geïnformeerd worden met nieuws uit de ouderraad of de laatste ontwikkelingen op school via een eigen kanaal.

Creëer uw eigen narrowcastingkanaal op school voor een betere interne communicatie

  • Met slechts een enkele druk op de knop kunt u direct roosterwijzigingen tonen om de leerlingenstroom zo efficiënt mogelijk te beheersen
  • Met een absentiekalender, een overzicht van lesuitval of lokaalwijzigingen informeert u leerlingen direct en optimaal
  • Toon in de kantine het actuele productassortiment met bijbehorende prijzen
  • Koppel het actuele weerbericht of de actuele OV-reisinformatie als service voor uw leerlingen
  • Informeer docenten in de lerarenkamer door de interne nieuwsbrief op een scherm te tonen. Combineer mededelingen met bijvoorbeeld berichten uit de actualiteit of het weerbericht

Narrowcasting op uw basisschool

Zelfs op de basisschool is al ruimte voor narrowcasting. U informeert ouders bij binnenkomst met algemene boodschappen of juist met specifieke informatie via een scherm bij de groep. Denk hierbij aan het vermelden van activiteiten zoals schooluitjes of de aankondiging van de periodieke gesprekken. Het is ook een krachtig middel om ad hoc meldingen te doen over bijvoorbeeld hoofdluis op de groep of juist om te vragen naar hulpouders.

Maatwerk voor narrowcasting en digital signage op school

Wij ontzorgen op alle vlakken rondom digital signage en narrowcasting op scholen. Dat start met advies over de beste plekken om schermen op te hangen. Misschien is dat al buiten in de fietsenstalling of juist pas in de aula of bij de klaslokalen. Wij adviseren de juiste hardware en software en kunnen meedenken op welke manier het systeem zonder teveel afleiding toch voldoende kan opvallen. Uiteraard verzorgen we ook de installatie en het onderhoud van het systeem.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?