Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home / Branches / OOHA

Digitale oplossingen voor de OOHA branche

De out of home advertising branche is in Nederland beter bekend onder de term buitenreclame of outdoor advertising. Een van de oudste toepassingen is het plakken van affiches op driehoeksborden of aan gebouwen in de openbare ruimte. Papier wordt steeds meer vervangen door digitale objecten en langs de snelwegen verrijzen grote LED reclamemasten die de traditionele statische billboards moeten vervangen. Ook de posters in bushokjes en op stations worden digitale schermen; alle buitenreclame wordt in een rap tempo digitaal gemaakt.

Bereik de juiste doelgroep met digitale snelwegreclame

Vanwege de digitalisering van out of home advertising, kunt u uw adverteerders de mogelijkheid bieden om heel specifiek reclame-uitingen te tonen. Een digitaal billboard langs de snelweg kan tijdens spitsuren andere advertentiecampagnes tonen dan overdag of in het weekend. Dit is een groot verschil ten opzichte van een traditioneel billboard waarbij voor langere tijd één uiting dag en nacht getoond wordt. Deze specifieke targeting van reclamecampagnes geldt natuurlijk ook voor advertenties in het openbaar vervoer of bij reclame op tankstations.

Digitale buitenreclame bijsturen en meetbaar maken

Met technieken zoals audience measurement maakt u meetbaar hoe groot het publiek is wat u bereikt op een bepaald moment van de dag in een specifieke straal rondom het digitale object. Bij regen of kou kunt u de adverteerder aanbieden om een andere digitale uiting te tonen dan wanneer de zon doorbreekt. De diverse rapportages maken ook achteraf inzichtelijk welke omgevingsfactoren hebben bijgedragen aan een succesvolle outdoor advertising campagne.

Voorbeelden van out of home reclame

  • Digitale snelwegreclame zoals de grote LED reclamemasten langs de snelwegen. De oppervlakte van de LED schermen zijn gemiddeld 100 tot 200 m2 groot!
  • Digitale lichtmastreclame voor outdoor reclame op lokale wegen, aan lantaarnpalen of ander straatmeubilair
  • Bushokjes en MUPI’s op straat, vaak binnen de gemeentegrenzen ter vervanging van de oude posterreclame
  • Digitale objecten op de perrons van NS stations of grote schermen in de stationshallen
  • Digitale objecten en grotere LED schermen in winkelcentra of andere overdekte (semi-) openbare ruimtes

Laat u ontzorgen op technisch gebied van klein tot groot

Onze dienstverlening start bij een enkele digitale mast langs de snelweg tot het ondersteunen van tientallen of duizenden objecten door Nederland of zelfs heel Europa. Wij denken graag met u mee over de inrichting van het netwerk en bieden on site ondersteuning bij installaties of calamiteiten. Begint u liever klein? Wij groeien graag met u mee!

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?