Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Branches » Retail

Digital signage oplossingen voor de retail branche

Steeds meer retailers ontdekken de kracht van digital signage. Niet gek, want uit onderzoek blijkt dat digitale schermen kunnen zorgen voor meer potentiële klanten en meer verkopen. Goede content valt op een digitaal display extra op. Hierdoor zijn digitale schermen een zeer efficiënt middel om klanten te informeren over zaken als aanbiedingen en nieuwe toevoegingen aan het assortiment. Wilt u als retailer dat uw producten, diensten en aanbiedingen ook beter opvallen? Ontdek onze slimme digital signage oplossingen en ongeëvenaarde service.

Narrowcasting in uw winkel(s)

Net als in andere branches zijn er binnen retail talloze Digital Out of Home oplossingen denkbaar. Een supermarkt kan narrowcasting bijvoorbeeld inzetten om klanten te informeren over spectaculaire aanbiedingen, terwijl een speciaalzaak hetzelfde middel kan gebruiken om aandacht te vragen voor dat ene unieke product. Op welke manier u digital signage ook gebruikt binnen de retail branche, met onze digital signage oplossingen communiceert u op een professionele, eigentijdse en opvallende manier richting uw klanten.

Mogelijkheden en winst van digital signage in retail

  • Houd uw klanten op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen. Altijd op een professionele manier en in uw eigen huisstijl.
  • Koppel uw social media kanalen aan onze digital signage oplossingen voor retail en laat via RSS feeds uw meest actuele Facebook, Twitter en Instagram berichten voorbij komen. Dit zorgt u voor een gevarieerde mix van actuele informatie en leuke posts.
  • Door branded content in uw winkel te tonen, creëert u meer emotie en beleving rond uw merk en producten, wat de sfeerbeleving versterkt.
  • Door interessante en afwisselende content in uw winkel te tonen maakt u het wachten bij de kassa aangenamer voor uw klanten. Dit zal leiden tot een hogere klanttevredenheid.
  • Breng op tactische locaties producten onder de aandacht. Een doelgerichte manier van communiceren waardoor u de kans op impulsaankopen vergroot.

Digital signage voor interne communicatie

Narrowcasting is niet alleen efficiënt om extern te communiceren met uw klanten, maar is ook zeer geschikt voor interne communicatie. Digitale beeldschermen zijn bijvoorbeeld een slimme manier om uw personeel op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in uw bedrijf. Denk aan een digitaal scherm in de personeelsruimte, waarop voor uw werknemers relevante informatie en nieuws wordt getoond.

Narrowcasting op maat, voor elke retail onderneming

Wij verzorgen uw gehele digital signage traject van begin tot eind, zodat u zich als retail manager kunt richten op uw core business. In gesprek met u bepalen we het plan van aanpak en bespreken we de juiste invulling. We adviseren over de beste oplossing op het gebied van hardware en software en de juiste inrichting van content binnen de marketingstrategie. Onze dienstverlening bestaat verder uit het ontwikkelen, uitrollen, beheren en optimaliseren van het technische deel; de hardware én de software. Kortom: wij zijn de one-stop-shop voor al uw Digital Out of Home behoeften.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?