Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Buitenreclame

Vergroot de mogelijkheden van buitenreclame

Buitenreclame is een middel waarmee adverteerders in de openbare ruimte in korte tijd grote groepen mensen bereiken. De laatste jaren is de wereld van buitenreclame sterk in beweging, en is er een duidelijke verschuiving zichtbaar van traditionele billboards naar digitale schermen. Wij zijn in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een specialist in digitale buitenreclame en zijn een van de voorlopers in de ontwikkeling van Digital Out of Home oplossingen. Hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het ontwikkelen, installeren en beheren van digitale buitenreclamenetwerken.

Digitale buitenreclame laat boodschappen opvallen

De reclamewereld is continu in beweging. Adverteerders moeten steeds meer moeite doen om eruit te springen. Digitale buitenreclame, een vorm van digital signage, is voor adverteerders een manier om op te blijven vallen en hun boodschap effectief over te brengen. Onderzoek toont aan dat digitale buitenreclameborden met bewegend beeld een hogere attentiewaarde hebben dan statisch beeld zoals dat bijvoorbeeld te zien is op ouderwetse billboards. Daarbij biedt adverteren via een digitaal (LED) beeldscherm adverteerders de mogelijkheid 24 uur per dag en 7 dagen per week in te spelen op de actualiteit met wisselende, bewegende beelden en acties. Steeds meer adverteerders willen daarom profiteren van de kracht van digitale buitenreclame, waardoor dit voor u als exploitant het uitgelezen moment is om uw buitenreclamenetwerk te digitaliseren.

Laat uw klanten profiteren van de kracht van digitale buitenreclame

Met de digitale buitenreclamenetwerken die wij ontwerpen en aanleggen, kunt u bedrijven en instellingen de mogelijkheid bieden om specifieke doelgroepen actueel en dynamisch te informeren. Digital signage is onder meer geschikt voor de volgende soorten buitenreclame, waarmee uw klanten dagelijks vele duizenden voorbijgangers, forenzen en automobilisten kunnen bereiken:

  • Digitale lichtmastreclame
  • OV-reclame
  • Snelwegreclame
  • Reclame op tankstations

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?