Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Cases » Ontzorgen op AAA-locaties

Ontzorgen op AAA-locaties

Ocean NL is een specialist op het gebied van Digital Out of Home. Met schermen op unieke AAA-locaties verspreid door het land, bieden zij content en advertentieverkoop in de digitale buitenruimte en verzorgen zij de exploitatie hiervan.

De situatie: de zoektocht naar een partner

Ocean NL exploiteert grote digitale schermen die moeten worden aangestuurd. De juiste content moet op de juiste schermen te zien zijn. Denk hierbij aan masten langs de snelweg, maar ook led-schermen in verschillende retailcentra, stadspleinen en schermen in en nabij treinstations.

In de zoektocht naar een partner die het content management systeem, het maatwerk hierbinnen en het service en onderhoud hiervan zou kunnen verzorgen, kwam Ocean Nederland in contact met DooH Solutions & Services.

De uitdaging: advertentieruimte beheren

De core business van Ocean NL draait om het aanbieden en verkopen van advertentieruimte op hun locaties. Daarom is het voor het bedrijf uitermate belangrijk dat wat er verkocht wordt, ook werkelijk wordt afgespeeld. Dat is ten slotte wat zij de klant beloven. DooH biedt een oplossing waarbij zij die belofte aan hun klanten na kunnen komen en de advertentieruimte secuur kunnen beheren.

De oplossing: ontzorging op technisch gebied

Het netwerk van Ocean NL is hard gegroeid. DooH voorziet hierin en ontzorgt op technisch gebied. Via het platform Broadsign wordt de content klaargezet door DooH. De SLA verschilt per scherm en is volledig afgestemd op de behoefte van de elke locatie. DooH denkt als partner mee over het ontwikkelen van custom feeds tot het activeren van live streams. Ook bijvoorbeeld wanneer het Nederlands elftal speelt, wordt de livestream door DooH ondersteund.

Daarnaast kan Ocean NL rapportages uit het systeem halen om aan de klant te tonen. En gaat er iets mis? Dan kan DooH hen op afstand technisch uit de brand helpen. Het team van DooH kan direct aanpassingen maken en rijdt zelfs naar de locatie toe als dit nodig is.

De samenwerking: de krachten bundelen

De samenwerking was van begin af aan enorm prettig. DooH is servicegericht en komt afspraken altijd na. Ze weten precies wat er speelt en zijn goed in wat ze doen. We zijn als bedrijven met elkaar meegegroeid. Wij hebben ieder onze eigen specialiteit en versterken zo elkaar. Dat ze ook met onze concurrenten werken is geen probleem. In onze ogen is DooH dé specialist op het gebied van Broadsign. Stan Thijssen (Founder Ngage Media, nu onderdeel van Ocean NL)

De volgende diensten en toepassingen worden in dit geval besproken:

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?