Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Cases » Same business day support

Same business day support

OOHA Media exploiteert digitale buitenreclame. De grote snelwegmasten, waarop Digital out of Home advertising wordt getoond, staan op prominente plekken langs snelwegen en hebben een groot bereik.

De situatie: commerciële belangen behartigen

OOHA Media was op zoek naar een nieuwe leverancier en kwam bij DooH Solutions & Services terecht. OOHA Media heeft als exploitant een partner nodig die de digital signage software kan leveren, zodat de verkochte advertenties via een geavanceerde campagneplanning ook werkelijk kunnen draaien op de grote schermen. De commerciële belangen zijn groot, dus de schermen moeten 24 uur per dag worden uitgezonden en mogen op de verkeersaders niet (lang) op zwart gaan.

De uitdaging: Broadsign laten draaien

Het gaat om enorme schermen, van 50 tot 150 vierkante meter groot. Het is belangrijk dat deze goed aangestuurd worden. Dit kan met behulp van de software van Broadsign, die precies aansluit op de wensen van OOHA Media. Als dé specialist in Broadsign moet DooH ervoor zorgen dat de software en de connectiviteit goed functioneert. De door DooH ontwikkelde mediaplayers en routers zorgen ervoor dat Broadsign en Broadsign Reach (het programmatic platform van Broadsign) optimaal bij OOHA Media presteren.

De oplossing: same business day support

DooH levert naar wens van OOHA Media same-business-day support. OOHA Media monitort de schermen op afstand door middel van live camerabeelden. Als er dan iets aan de hand is, kunnen zij direct DooH een seintje geven. Door actieve monitoring van het netwerk, proactief uitrijden bij storingen en remote support worden problemen zo snel mogelijk verholpen.

De samenwerking: een vaste contactpersoon

DooH heeft een goede support afdeling, dat is erg prettig. Wij hebben een contactpersoon binnen het bedrijf die overal bij betrokken is en altijd weet wat er speelt. Ook als we naar een algemeen nummer bellen, wordt onze contactpersoon altijd op de hoogte gehouden. En het fijne is, het is niet echt een verkoper, maar meer een projectmanager die je ondersteunt. Kim van den Broek (algemeen directeur OOHA Media)

De volgende diensten en toepassingen worden in dit geval besproken:

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?