Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Digital signage » Beheer en support

Signage support en beheer: proactief en flexibel

Digital signage en narrowcasting gaat bij ons verder dan alleen het ontwikkelen van een netwerk. Wij bieden totaaloplossingen: naast het succesvol ontwerpen en installeren zorgen we dat uw digital signage netwerk stabiel, schaalbaar en modulair blijft. Hiervoor werken we met een uitgebreid beheer en support team dat bestaat uit betrokken en gecertificeerde engineers die 24/7 voor u klaar kunnen staan. Kortom: wij bieden met betrekking tot digital signage service die uw verwachtingen overtreft.

Signage support en monitoring op afstand

Wij monitoren uw digital signage en narrowcasting netwerken op afstand om continuïteit en stabiliteit te waarborgen en de kans op storingen te minimaliseren. Vanuit ons Network Operating Centre (NOC) kunnen onze ervaren engineers van afstand 24/7 ondersteuning leveren en live meekijken naar wat op dat moment op de schermen wordt getoond. Het netwerk wordt actief gemonitord. In veel gevallen zullen wij daardoor sneller op de hoogte zijn van een storing dan onze klanten. Zodra u als klant de storing ontdekt, zijn wij vaak al begonnen met het oplossen ervan.

Service door heel Europa

Mocht zich onverhoopt toch een calamiteit voordoen die wij nog niet hebben opgemerkt, dan kunt u ons hier 24/7 over benaderen. Veelal kunnen de problemen op afstand opgelost worden, maar indien nodig kunnen we u ook op locatie bezoeken. Wij bieden digital signage support door heel Europa en werken met een uitgebreid netwerk aan gecertificeerde technici. Hierdoor kunnen onze lokale servicemonteurs, op welke locatie dan ook, spoedig ter plaatse zijn en eventuele problemen snel en adequaat oplossen.

Al onze afspraken samengevat in een Service Level Agreement

Onze service wordt al jarenlang als zeer prettig ervaren, omdat onze klanten weten waar ze op kunnen rekenen. Afspraken over beheer en support leggen we met u als klant altijd vast in een Service Level Agreement. In deze Service Level Agreements omschrijven we precies welke service, dienstverlening en garanties u van ons mag verwachten.

Voordelen van onze digital signage dienstverlening

  • Actieve monitoring en probleemoplossing vanuit ons NOC. Hierdoor kunnen mogelijke storingen snel opgemerkt en van afstand verholpen worden
  • Groot netwerk van gekwalificeerde monteurs die door heel Europa snel ter plaatse ondersteuning kunnen leveren
  • Duidelijke afspraken, overzichtelijk vastgelegd in een Service Level Agreement

Kunnen wij u helpen?

Wij hebben de vragen verzameld die het vaakst door onze klanten worden gesteld.  Dus heeft u een vraag? Dan kunt u het antwoord wellicht terugvinden op onze FAQ pagina.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?