Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Digital signage » Contentcreatie

Contentcreatie voor digital signage campagnes

Contentcreatie is zeer bepalend voor het succes van uw digital signage campagne. Wij geloven dat content voor narrowcasting, instore communicatie en buitenreclame het best tot haar recht komt wanneer het een volwaardig onderdeel is van uw contentstrategie. Ons creatieve content team is gespecialiseerd in de inzet van digital signage als medium. Wij helpen u graag bij het strategisch neerzetten van effectieve content en kunnen uiteenlopende digital signage content voor u creëren.

Digital signage staat of valt met een goede contentstrategie

Of het nu gaat om een ouderwetse folder of een digitaal beeldscherm: een campagne heeft alleen effect als hij opvalt, aanspreekt en verleidt. Met alle online en offline uitingen die de hele dag door om aandacht vechten is dat echter niet eenvoudig. Daarom voorzien onze consultants u graag van strategisch contentadvies. Wij helpen u uw boodschap te vertalen naar effectieve content die de mogelijkheden van digital signage ten volle benut. Zo informeert en activeert u de mensen die u wilt bereiken en doet uw content wat die moet doen: bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen.

Digital signage design in uw huisstijl

U weet wat uw boodschap is, wie u wilt bereiken en wat uw doelgroep met die informatie moet gaan doen. Maar nu de grootste uitdaging: hoe moet uw uiting eruit gaan zien? Oftewel: hoe zorgt u voor een stijlvol en doeltreffend digital signage design? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel contentcreatie als digital signage, kunnen wij u uitstekend helpen met uw digital signage en narrowcasting design. Wij kunnen bijvoorbeeld digital signage content templates en andere grafische elementen ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelen wij, volledig in uw eigen huisstijl, inspirerende graphics, xml feeds en digital signage video’s, zoals commercials en animaties. Veel digital signage ontwerpen maken wij in HTML5, een online tool waarmee hoogstaande content gecreëerd en direct gerenderd kan worden in de browser. Dit maakt HTML5 ideaal om content op digitale schermen te tonen. Het programma is in korte tijd dan ook uitgegroeid tot de nieuwe standaard op het gebied van digital signage design.

Ontdek de kracht van channel management

Wanneer u eenmaal beschikt over effectieve en kwalitatief hoogstaande content, is het zaak deze op geschikte momenten aan uw doelgroep te tonen. Een makkelijke en effectieve manier om dit te doen, is door middel van channel management. Hierbij verloopt het beheer en de planning van content via uw content management systeem. Via het CMS kan uw content geüpload en ingepland worden. Uw content kan binnen enkele seconden te zien zijn op uw netwerk. Het is mogelijk uw content op vooraf bepaalde momenten en locaties te vertonen: u bepaalt zelf hoe vaak, op welke objecten en in welke regio de content verschijnt, en of dit terugkerend is of eenmalig. Wij kunnen het channel management geheel voor u verzorgen. Een gespecialiseerde channel manager zal uw contentplanning optimaal inrichten en zorgt dat uw content op het juiste moment aan uw doelgroep wordt getoond.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?