Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home / Digital signage / Digital signage hardware

Betrouwbare digital signage hardware

Wij leveren de meest betrouwbare digital signage hardware om uw communicatiedoelstellingen waar te kunnen maken. Onze experts stellen de hoogste eisen aan digital apparatuur, en weten precies welke eigenschappen hardware geschikt maakt voor digital signage toepassingen. Op basis hiervan hebben wij een veelzijdig en hoogwaardig assortiment samengesteld, dat onder meer bestaat uit beeldschermen van A-merken zoals Samsung en Dynascan en onze eigen DooH mediaplayers. Door onze stabiele hardware oplossingen bent u verzekerd van een maximale uptime.

Een robuust narrowcasting systeem

U moet er op kunnen rekenen dat uw content altijd op een probleemloze manier wordt uitgezonden. Of het nu gaat om narrowcasting, instore communicatie of buitenreclame. Een stabiel en gebruiksvriendelijk systeem is daarbij essentieel. Daarom leveren wij geïntegreerde digital signage en narrowcasting systemen die een zo hoog mogelijke uptime kunnen bieden. Daarnaast verzorgen we ook de installatie, het onderhoud en het beheer in eigen huis en blijven we volledig verantwoordelijk voor het eindproduct. Hierdoor kunnen we bij downtime snel schakelen. Bij de ontwikkeling van onze hardware systemen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van A-merken. Hierdoor beschikken al onze hardware oplossingen over een lange en storingsvrije levensduur.

Altijd een hardware oplossing op maat

Al onze digital signage hardware systemen bestaan uit ten minste een scherm en een mediaplayer. De keuze in schermen en mediaspelers is groot. Een klein overzicht van de keuzemogelijkheden:

  • Wij leveren onder meer professionele indoor schermen voor overdekte locaties en outdoor schermen voor gebruik in de buitenlucht. Ook leveren wij heldere semi-outdoor beeldschermen die zelfs in de volle zon goed zichtbaar blijven, en om die reden onder meer worden gebruikt in Daarnaast heeft u de keuze uit onder meer LED, LCD, Full HD, UHD / 4K beeldschermen.
  • Wij bieden schermen die 24/7 kunnen draaien, maar ook schermen die gemaakt zijn om allen op bepaalde tijden, zoals de openingstijden van winkels, te draaien. Hiermee bespaart u kosten en energie.
  • Wij bieden verschillende mediaplayers die aan de hoogste eisen voldoen. Al onze mediaspelers zijn robuust, stabiel en beschikken over een snelle laadtijd, waardoor u uw content probleemloos kunt uitzenden.

Naast hoogwaardige schermen en mediaplayers leveren wij alle overige hardware om uw Digital Out of Home systeem naar behoren te laten functioneren: denk onder meer aan muurbeugels, koelinstallaties en routers. Ook leveren wij alle benodigde hardware om uw systeem te monitoren, waaronder camera’s en sensoren, en diverse onderdelen voor specifieke toepassingen.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?