Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home / Digital signage / Digital signage installatie

Vakkundige installatie van uw digital signage systeem

De installatie van uw digital signage systeem kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij ons bedrijf werken VCA-gecertificeerde engineers die uiterst ervaren en technisch uitstekend onderlegd zijn. Hierdoor kunt u er op rekenen dat alle installatiewerkzaamheden met betrekking tot uw Digital Out of Home systeem vakkundig worden uitgevoerd, en bent u verzekerd van een ongekend stabiel digital signage netwerk met optimale uptime.

Het digital signage installatie traject

Als full-service digital signage specialist verzorgen wij jaarlijks vele digital signage trajecten van begin tot eind. Dankzij onze ervaring kunnen wij garanderen dat alle aspecten van de complexe installatie goed op elkaar worden afgestemd en het eindproduct volledig aan uw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om de installatie van één scherm of een grootschalig digital signage netwerk door heel Europa waarvoor gewerkt wordt met lokale engineers. Naast de installatie van nieuwe netwerken kunt u ook het uitbreiden en overnemen van bestaande netwerken aan ons toevertrouwen.

Hoe gaat de installatie van uw digital signage systeem in zijn werk?

Eerst worden de installatiewerkzaamheden onder begeleiding van een IT Project Manager inzichtelijk gemaakt. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent. Na akkoord wordt de door u gekozen digital signage hardware geleverd, geïnstalleerd en aan elkaar gekoppeld, waarbij elk onderdeel van het netwerk los wordt getest. Vervolgens wordt het gehele netwerk uitvoerig getest en in beheer genomen door onze supportmedewerkers. Dit betekent in veel gevallen echter niet dat het project afgerond is. Vaak is de installatie van een signage netwerk een langlopend traject, waarin netwerken in de loop van jaren worden uitgebreid of aangepast. Met andere woorden: als u groeit, groeien wij met u mee. Dankzij de modulaire opzet van de netwerken die wij installeren, blijft uw systeem eenvoudig schaalbaar. Bij de oplevering van een nieuw netwerk krijgt u altijd een training waarin we u wegwijs maken in de software en inzicht geven in de uitgebreide mogelijkheden en de veelzijdige toepassingen. Kortom: wij nemen de installatie van uw digital signage systeem uiterst serieus en zijn pas tevreden als u dat bent.

Het meest stabiele netwerk als uitgangspunt

De digital signage netwerken die wij aanleggen en beheren, kenmerken zich door hun stabiliteit en schaalbaarheid. Om de kans op een storing te minimaliseren, monitoren we al onze netwerken op afstand vanuit ons Network Operating Centre. Hiervandaan kunnen we de meeste gevallen van storing op afstand oplossen. Mocht er wel ondersteuning op locatie nodig zijn, dan zijn onze lokale technici snel ter plaatse. DooH biedt beheer en support door heel Europa. Uitgangspunt is een optimale uptime realiseren en u voorzien van de meest stabiele digital signage oplossing.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?