Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Digital signage » Digital signage software

Gebruiksvriendelijke digital signage software

Geen effectieve digital signage campagne zonder de juiste software. Wij leveren geavanceerde software in de vorm van een gebruiksvriendelijk CMS, ofwel een online beheeromgeving. Via de software kunnen campagnes beheerd, ingepland, geautomatiseerd en opgeschaald worden. Voor iedere toepassing zijn er geschikte softwareoplossingen, die uit te breiden zijn met slimme extensies. Onze ervaren consultants adviseren u graag over de geschikte software voor uw digital signage netwerk.

Digital signage en narrowcasting software met eindeloos veel mogelijkheden

Wij bieden diverse softwareoplossingen om de content op uw schermen aan te sturen via een digital signage CMS. De krachtige en veelzijdige software is na een softwaretraining door onze experts door uzelf te bedienen op meerdere apparaten, en is zowel centraal als decentraal aan te sturen. Als het nodig is, kunt u dus vanachter uw bureau aan het andere kant van de wereld uw gehele netwerk beheren. Alle softwarepakketten die wij leveren, beschikken over een planningstool waarmee u exact kunt instellen welke content er op welk moment en op welke schermen moet worden getoond. Dankzij slimme functionaliteiten als programmatic buying kunt u uw advertentieruimte geautomatiseerd aanbieden aan de hoogste bieder. Daarnaast biedt deze softwaretoepassing uw adverteerders verschillende mogelijkheden om gericht en flexibel met hun doelgroep te communiceren, doordat ze advertentieruimte kunnen inkopen op basis van vooraf opgegeven criteria.

Ontdek het gemak van channel management

Wij leveren software om uw content via een CMS te beheren en helpen graag bij de inrichting en installatie hiervan. Het is echter ook mogelijk om het channel management geheel aan ons over te laten. Onze channel manager zorgt dan dat content op de door u aangegeven tijden wordt vertoond.

Bied adverteerders zekerheid met audience measurement

Data zijn voor uw adverteerders cruciaal om te kunnen bepalen of een campagne succesvol is of niet. Online is het publieksbereik gemakkelijk te meten met cookies en andere specifieke tools, maar bij Digital Out of Home reclame is dat net wat ingewikkelder. Eén vertoning op een digitaal scherm wordt vaak immers door meerdere mensen gezien. Daarom hebben wij speciale audience measurement software, die gekoppeld kan worden aan sensoren of camera’s om het aantal vertoningen nauwkeurig te berekenen. Hiermee biedt u uw adverteerders de harde data die zij wensen om hun digital signage campagnes in te richten en te evalueren.

Kies de DooH softwareoplossing die bij u past

Om in de volle breedte aan de specifieke wensen van onze klanten te kunnen voldoen, werkten wij met verschillende softwareoplossingen op basis van diverse industriestandaarden. Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?