Information? Call +31 23 8200 120
Home » Frequently asked questions

Frequently asked questions

Digital Signage en Buitenreclame

Wat is het verschil tussen Digital Signage en Narrowcasting?

Als een media-exploitant zijn digitale netwerk inzet om reclameboodschappen (campagnes) te tonen van adverteerders, dan spreken we van Digital Signage. Narrowcasting wordt gezien als een eigen kanaal waarop de eigenaar van het netwerk via een scherm digitale boodschappen kan uitzenden ten behoeve van corporate communicatie of promotie van eigen producten of diensten.

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is een Nederlandse term die over de grens niet of nauwelijks wordt gebruikt. Het is de tegenhanger van het Engelse broadcasting: uitzenden aan een brede doelgroep. Met narrowcasting kun je een eigen kanaal inrichten en heel specifiek jouw doelgroep aanspreken via eigen schermen.

Hoe vertaal je Digital Signage?

Digital Signage is de internationale term voor beeldschermcommunicatie maar kent zo'n 40 varianten. Het is het met de digitale technologie van audiovisuele displays gericht benaderen van een of meer specifieke doelgroepen op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger.

Wat betekent DooH?

DooH staat voor Digital Out of Home. Het is de digitale variant van Out of Home en alle (reclame)uitingen die daarmee verband houden.

Over DooH Solutions & Services

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30u tot 17.00u. Zie voor contact- en adresgegevens onze contactpagina.

Kan ik bij jullie adverteren?

Het is niet mogelijk om bij ons te adverteren op een digital signage of narrowcasting netwerk. Wij leveren onze klanten alle mogelijke software, hardware en ondersteuning zodat adverteerders bij onze klanten campagnes kunnen inkopen.

Wat betekent DooH?

DooH staat voor Digital Out of Home. Het is de digitale variant van Out of Home en alle (reclame)uitingen die daarmee verband houden.

Masters in Digital Signage

Are you interested in or would you like to know more about our solutions?