Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Instore communicatie

Verhoog uw omzet via instore communicatie

Instore communicatie is communicatie via beeldschermen in uw winkel. Met de groei van online winkelen wordt het voor fysieke winkels steeds belangrijker om het maximale uit ieder klantbezoek te halen en klanten optimaal te bedienen. Wij leveren instore broadcastoplossingen waarmee u uw boodschap via digitale beeldschermen in uw winkel kunt uitzenden. Met deze vorm van digital signage informeert u uw klanten waar zij het gemakkelijkst te beïnvloeden zijn, en verleidt u ze om tot een aankoop over te gaan.

Inspireer met instore communicatie

Navigatie, informatie en inspiratie spelen een grote rol in hoe klanten zich in uw winkel gedragen en voelen. Uit onderzoek blijkt dat 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer gemaakt wordt. Met instore communicatie speelt u hierop in. Hoe? Door bewegende of afwisselende content op digitale beeldschermen in uw winkel te tonen. Begeleid klanten via instore tv-schermen langs het assortiment, toon producten of acties. En inspireer! Zo zorgt u ervoor dat uw klant niets liever wil dan tot aankoop overgaan.

Waarom kiezen voor instore communicatie?

Instore broadcast kan op verschillende punten bijdragen aan het succes van uw winkel:

  • Bewegend beeld op digitale schermen valt 52% meer op dan statisch beeld in de vorm van bijvoorbeeld posters of banners.
  • Onze digitale schermen worden geleverd in een duurzame casing, waardoor ze professionaliteit uitstralen en uw winkel een moderne look en feel geven.
  • Door branded content uit te zenden kunt u het merkbewustzijn in uw winkel vergroten
  • Wanneer u uw social media feed aan uw instore communicatie koppelt, inspireert u klanten met de laatste social-mediaberichten. Dat maakt de wachtrij bij de kassa een stuk aangenamer
  • Als u acties en aanbiedingen op tactische locaties via winkel- of supermarkt tv-schermen uitzendt, vergroot u de kans op impulsaankopen.

Instore broadcast oplossingen

Onze instore broadcastsystemen worden ontwikkeld in diverse varianten. Zo leveren we de oplossing waarmee u een boodschap kunt uitzenden op alle soorten en formaten instore tv-schermen. Ontdek ook onze digital signage oplossingen voor andere branches.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?