Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Narrowcasting

Narrowcasting, wat is dat nou eigenlijk?

Narrowcasting is het via beeldschermen uitzenden van informatie voor een beperkte doelgroep. Hierin verschilt narrowcasting dus wezenlijk van broadcasting, dat gericht is op een zo groot mogelijk publiek. Met narrowcasting wordt dus niet de massa bereikt, maar wel een heel specifieke doelgroep op een specifieke locatie. Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen, installeren en beheren van narrowcastingnetwerken, kunnen we u uitstekend helpen bij het opzetten van uw eigen tv-kanaal.

Doelgroepgericht communiceren met narrowcasting

Narrowcasting, een vorm van digital signage, is een moderne manier om intern naar het eigen personeel of klanten en bezoekers te communiceren. Via afwisselende of bewegende content op digitale schermen kunt u uw doelgroep heel gericht informeren en activeren met uw boodschap. Of het nu gaat om het verwelkomen van bezoekers, het tonen van aanbiedingen of het informeren van medewerkers; via narrowcasting zendt u uw boodschap heel gericht helder en duidelijk uit via uw eigen kanaal.

Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting

Vrijwel alles wat op een computerbeeldscherm getoond kan worden, kan ook op een narrowcastingscherm. Denk bijvoorbeeld aan foto- en videomateriaal, animaties, templates met tekst en/of beeld, content op basis van RSS-feeds of complete websites. Narrowcasting wordt veel gebruikt in winkels, supermarkten, kantines, openbaar vervoer, horeca, wachtruimtes, bij de benzinepomp en op straat.

Door innovatie in de branche van professionele schermen, zijn er tal van narrowcasting toepassingen. Van reguliere LCD-schermen en billboards tot digitale lichtkranten, touchscreens, LED-walls en interactieve toepassingen. Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste bij uw narrowcastingkanaal past.

Altijd een narrowcastingtraject op maat

Wij bieden ondersteuning bij uw gehele narrowcasting traject: van advies, hardware- en software, tot installatie, content, beheer en optimalisatie. Bij afnemers van enkele schermen tot honderden in binnen én buitenland. Wij werken in verschillende branches, en denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw behoeftes.

Hoe werkt narrowcasting?

Een narrowcastingnetwerk is gekoppeld aan een mediaspeler. Deze mediaspeler, voorzien van een softwarepakket, communiceert met een server waar op zelfgekozen tijdstippen content wordt opgehaald. De software is na een training door onze experts eenvoudig te bedienen, apparaat-onafhankelijk en zowel centraal als decentraal aan te sturen.

U kunt ervoor kiezen om via uw softwareoplossing zelf content op de schermen te tonen. Uiteraard verzorgt DooH ook graag de contentcreatie voor u. Ook kunnen wij het beheer en de planning van uw content, oftewel het channel management, van u overnemen.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?