Informatie? Bel 023 - 8200 120
Home / Over ons

Over ons

Over DooH

15 jaar ervaring met DOOH

In 2005 stonden wij aan de wieg bij de opkomst van instore television en narrowcasting in Nederland: elk filiaal een eigen televisiekanaal om klanten of medewerkers te voorzien van relevante content via schermen. Met de uitrol van een aantal grote retail projecten werd in 2009 het bedrijf DooH Solutions & Services opgericht en zijn we doorgegroeid naar een full-service dienstverlening. Bovendien zijn we onze eigen mediaplayer gaan ontwikkelen in combinatie met de beste out of home software.

In de loop van de jaren hebben we onze horizon verbreed en mogen we ook een aantal toonaangevende merken in diverse branches tot onze klantenkring rekenen. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar 25 collega’s en voorzien we meer dan 4.000 actieve objecten in Nederland en daarbuiten met de juiste techniek & software. We ontzorgen op het gebied van support & onderhoud en ondersteunen met campagneplanning en creatie.

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u eens in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Een selectie van onze partners

Samsung Logo
Broadsign Logo
Van Domburg Logo
WOOHO FEPE Logo

Meestgestelde vragen

Wat betekent DooH?

DooH staat voor Digital Out of Home. Het is de digitale variant van Out of Home en alle (reclame)uitingen die daarmee verband houden.

Kan ik bij jullie adverteren?

Het is niet mogelijk om bij ons te adverteren op een digital signage of narrowcasting netwerk. Wij leveren onze klanten alle mogelijke software, hardware en ondersteuning zodat adverteerders bij onze klanten campagnes kunnen inkopen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30u tot 17.00u. Zie voor contact- en adresgegevens onze contactpagina.

Vacatures

Bij DooH zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze openstaande vacatures!

Onze vacatures

Onze klanten

VodafoneZiggo
Logo ExterionMedia

DooH Solutions & Services

Wij geloven in de kracht van digitale communicatie!

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?