Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » SaniDooH

Bereik extra hygiëne en creëer digitale impact met SaniDooH

Verwelkom uw bezoekers met SaniDooH: een in eigen beheer ontwikkelde volautomatische hand sanitiser zeepdispenser met een geïntegreerd 32” full HD digitaal scherm waarmee u kunt informeren of verleiden. SaniDooH is uitermate geschikt om visueel extra attentiewaarde te creëren bij het reinigen van de handen. SaniDooH is eenvoudig in gebruik en geschikt om te plaatsen in elke gewenste overdekte ruimte.

SaniDooH combineert handhygiëne met uw digitale boodschap

Het reinigen van de handen is hét perfecte moment om via het ingebouwde scherm een passende boodschap te tonen aan uw bezoekers, klanten of personeel. Denk hierbij aan huisregels, actuele nieuwsberichten of een instructie over het desinfecteren van handen.

SaniDooH is geschikt voor wandmontage of kan worden geplaatst op een robuuste voet. Hierdoor bent u maximaal flexibel en plaatst u SaniDooH in winkelcentra, openbaar vervoer, sportscholen, sportkantines en hotels & restaurants. Maar er zijn ook veel zakelijke toepassingen voor deze hand sanitiser denkbaar zoals kantoren, vergaderzalen en bedrijfskantines.

Toon advertenties op uw SaniDooH

Ga slim om met de attentiewaarde die u creëert met SaniDooH!
In combinatie met uw eigen content toont u op het scherm afwisselend meerdere commerciële of non-commerciële uitingen in bewegend beeld met dynamische diavoorstellingen, productpromoties of speciale aanbiedingen.

SaniDooH werkt stand alone of vormt een onderdeel van uw bestaande narrowcasting netwerk of digital out of home netwerk. Vergroot het bereik van bestaande out of home campagnes of toon campagnes via programmatic buying. Het systeem is uitgerust met een mediaplayer die u volledig op afstand van achter het bureau kunt bedienen. U kunt foto- of videomateriaal naar wens inplannen of gebruik maken van templates in uw huisstijl, voor een zo effectief mogelijke boodschap. Hiervoor is geen technische kennis vereist. Bovendien wordt u volledig ontzorgd op het gebied van installatie, beheer en support.

Geef uw bezoeker een veilig gevoel

SaniDooH is eenvoudig in gebruik door de automatische dosering van de desinfecterende handgel, zonder gebruik van water. De gel wordt afgegeven wanneer de handen door de ingebouwde sensor worden opgemerkt. De SaniDooH hoeft niet te worden aangeraakt, zo wordt uw bezoeker beschermd tegen kruisbesmetting. Door projectie en een subtiel geluidssignaal geeft u uw bezoeker een intuïtieve gebruikerservaring.

Het apparaat is vervaardigd uit aluminium en gehard veiligheidsglas, wat voorzien is van een hydrofobe nano coating. Dit bevordert de hygiëne en het schoonmaakgemak. De hand sanitiser is uitgerust met een groot gelreservoir voor circa 7.000 doseringen.

Neem contact met ons op

Specificaties SaniDooH 32"

Scherm
Scherm
MerkSamsung
Schermdiagonaal32 inch
Resolutie1920x1080 px (16:9)
BeeldorientatieStaand
Helderheid330 nit
Object
Object
MateriaalgebruikAluminium / Glas
KleurRAL 9005
Afmetingen vloerstaand190x48x10 cm (hxbxd)
Afmetingen wandmodel100x48x10 cm (hxbxd)
Afmetingen voetplaat60x70 cm
Inhoud tank3,5 liter
NiveausensorJA
HandpositioneringsindicatorJA
Mediaplayer OSAndroid
Power input230 Volt
NetwerkEthernet & WiFi
ProductielandNederland
Opties
Opties
Eigen huisstijlRAL kleur / kleurstelling / bedrijfslogo
Mediaplayer OSAndroid / Windows / Linux
RouterEthernet & WiFi / 4G
Inhoud tank3,5 / 5 / 25 liter

SaniDooH

Bereik extra hygiëne en creëer digitale impact

  • in-house Nederlands product In huis ontwikkeld en geproduceerd
  • hygienisch Hygiënisch Bediening zonder aanraking
  • kwaliteit A-merk materialen Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
  • commercieel-aantrekkelijk Commercieel aantrekkelijk Verdien uw investering terug met advertenties
  • huisstijl Personalisatie De SaniDooH volledig in uw eigen huisstijl mogelijk
  • levertijd Snelle levertijd Informeer naar onze leveringsgarantie

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?