Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home » Digital signage

Wat is digital signage?

Digital signage is, kort gezegd, communicatie via beeldschermen. Digital signage maakt het mogelijk om doelgroepen op specifieke momenten en locaties te informeren, benaderen en verleiden. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen, installeren en beheren van signage netwerken in heel Europa. Zo leveren wij de oplossing waarmee u of uw adverteerders een boodschap kunnen uitzenden op alle soorten en formaten Out of Home signage. Een zeer effectieve manier van communiceren!

Consultancy

Digital signage hardware

Digital signage software

Digital signage installatie

Contentcreatie

Beheer en support

Programmatic buying

Met digital signage valt uw boodschap op

Digitale schermen hebben een hogere attentiewaarde dan statisch beeld, doordat de bewegende en afwisselende content die kan worden vertoond meer opvalt. Of het nu gaat om het verwelkomen van klanten en het tonen van aantrekkelijke aanbiedingen via instore communicatie, of het versterken van het wij-gevoel en het delen van relevante of inspirerende informatie via narrowcasting; onze digital signage oplossingen maken elke boodschap efficiënter en effectiever.

Complete dienstverlening door een digital signage integrator

Wij bieden integrale digital signage dienstverlening. We adviseren u over de ideale digital signage oplossing voor uw bedrijf, het meest geschikte digital signage netwerk en de juiste content voor uw boodschap. We ontwikkelen professionele hardware- en softwareoplossingen om uw digital signage communicatiedoelstellingen waar te maken. Daarbij maken we gebruik van hardware van toonaangevende merken zoals Samsung en Dynascan, en software van vooroplopende ontwikkelaars zoals Broadsign. De hardware en software worden volledig op elkaar afgestemd en ook de installatie, content, beheer, support en onderhoud regelen we in eigen huis. Op deze manier kunnen we de meest stabiele digital signage netwerken leveren, waarmee u verzekerd bent van een optimale uptime. Kortom: wij verzorgen uw hele digital signage traject van A tot Z, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Alle signage solutions onder één dak: van LED signage tot narrowcasting

Onze digital signage solutions zijn voor een breed scala aan communicatietoepassingen in te zetten. Zo kan digital signage effectief worden ingezet voor buitenreclame, waarbij boodschappen langs snelwegen, op stations en via digitale lichtmastreclame worden uitgezonden. Dit betekent echter niet dat digital signage alleen geschikt is om de massa te bereiken. Met narrowcasting kunnen juist heel gerichte boodschappen naar specifieke doelgroepen worden gecommuniceerd. Wij zijn actief in het gehele digital signage spectrum en kunnen elke branche, exploitant of adverteerder maatwerk bieden.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?