Informatie? Bel +31 23 8200 120
Home / Digital signage / Consultancy

Strategische digital signage consultancy

Digital signage kan een uiterst krachtig communicatiemiddel zijn, mits het op de juiste manier wordt ingezet. Met ruim 10 jaar ervaring heeft DooH alle kennis en expertise in huis om u te adviseren over de meest geschikte digital signage hardware en software, het best passende digital signage netwerk en een effectieve inzet van content.

Consultancy over uw signage netwerk

Als full-service Digital Out of Home specialist hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen, installeren en beheren van digital signage netwerken door heel Europa. Wij adviseren u daarom graag op strategische wijze over de inrichting of uitbreiding van uw netwerk. Onze consultants beschikken over de specialistische kennis die nodig is om te bepalen welke acties er moeten worden ondernomen om uw doelstellingen te behalen. Als uw adviseur en regisseur op het gebied van Out of Home communicatie vertalen wij deze doelstellingen naar een efficiƫnt ingericht netwerk van beeldschermen, waarmee u uw adverteerders optimaal kunt bedienen. Daarbij sturen, begeleiden en monitoren we het gehele proces, van start tot finish. Benieuwd hoe we anderen hielpen geweldige resultaten te boeken? Bekijk onze cases.

Onze consultancy benadering: zicht op alle fases van uw signage traject

Wij pakken digital signage consultancy compleet en doelgericht aan, in elke fase van het traject. Wanneer u ons inschakelt, kijken we eerst naar uw bestaande netwerk, of stippelen we de contouren van uw nog aan te leggen netwerk uit. Op basis hiervan kunnen we advies verlenen over de plaatsing of uitbreiding van uw netwerk. Hierin wordt een groot aantal zaken meegewogen, waaronder de kijkrichting, de grootte van de objecten en de verwachte publieksaantallen. Verder kijken we naar het verwachte omgevingslicht, dat in de buitenlicht sterker is dan op een overdekte locatie. Hierna geven we u een afgewogen advies over passende software en hardware. Wanneer in overleg met onze consultants besluit een netwerk te plaatsen of uit te breiden, kunnen we uiteraard ook ondersteuning bieden op het gebied van installatie, beheer en support.

Signage consultancy op maat, voor iedere branche

Ieder digital signage vraagstuk kent haar eigen aanpak. Maatwerk is daarom cruciaal om uw netwerk optimaal in te richten. Onze consultants hebben ervaring in uiteenlopende branches, waaronder retail, horeca, onderwijs, sport, zorginstellingen, corporate en OOHA. In gesprek met u bepalen we het plan van aanpak en bespreken we de juiste invulling. We adviseren over de beste oplossing op het gebied van hardware en software, het ideale netwerk en de juiste inrichting van van content binnen de marketingstrategie, waarbij we inhoud en branding aspecten verder uitdenken.

Masters in Digital Signage

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze oplossingen?